REVOLTA QUE VIUREM, LA

REVOLTA QUE VIUREM, LA

por IVAN MIRO

En una Barcelona que es devora a si mateixa, quatre personatges -Jonàs, Judit, Djamila i Amèlia- afronten les fragilitats metropolitanes compartint les seves revoltes singulars.

Els treballs precaris, els amors vulnerables, els combats incerts, els viatges que transformen, senllacen així amb les lluites de carrer i les places ocupades, però també amb el Mèxic rebel, la insurgent Cabília o les banlieues de Paris en flames. Entre totes, ordeixen la revolta collectiva, alimentada per la memòria de la ciutat obrera i llibertària, pels compromisos vitals, per les amistats indestructibles, per la recerca de noves formes de relacionar-nos.

La revolta, doncs, no com a proclama o abstracció ideològica, sinó com unes vides mancomunades i dignes de ser viscudes. Aquesta és la història dun nosaltres que perviu en les lluites quotidianes, la història subterrània i més recent de la ciutat comuna que maldem per viure. Si algú vol comprendre les esperances, illusions i frustracions daquest nosaltres que hem anat configurant, i mutant, de mica en mica, a base dhòsties i amor, en els darrers anys, potser dècades, ja no podrà prescindir de La revolta que viurem David Caño Per a moltes i molts, centenars danònims i anònimes que han fet bategar la ciutat les darreres tres dècades, aquest relat serà reapropiat i socialitzat de forma comuna. Empelt de revolta, serà reviscut amb el cap, amb el cor i amb el puny shi identificaran a plena llum i foscor sencera, perquè daliè aquest llibre no en té res. Ho despulla tot: la ciutat i nosaltres mateixos David Fernàndez.